Правителството не успя да разбие приятелството на България с Русия

292630146_5263949750318535_7237939605716343966_n
Мирише, всички знаят откъде е, а само те се правят на ударени…
Спокойно можем да наречем управляващата коалиция – „Провалихме подмяната“.
.
Генералната задача на харвардските послушници – да бъде разбито приятелството между България и Русия и подменено с приятелство към САЩ претърпя пълен провал.
.
Подмяната на националните чувства, бе задача номер едно и те се опитаха да я изпълнят. Вложиха всичко от себе си – лъгаха, мазаха, приемаха санкции, гониха дипломати, готвачи и градинари.
.
Изпращаха муниции „Произведено в България“, през Полша и Литва за украинските пушки и оръдия, но не с цел да спира Путин (защото е невъзможно), а да накара Русия да ни намрази.
Ходиха и се снимаха с Зеленский, не само за спомен и отчет пред атлантическите си господари, а да внушат на света, че България не обича Русия.
.
Финансираха и спешно през 2021г. и направиха най-гнусното – филм „Второто освобождение“, който да внуши на младите българи, че родителите им са лъжци, защото са ги лъгали, че Русия е приятелска държава.
На фона кадри от замръзналата ПРЕЗ 1954 г. река Дунав, идиотите направили филма говорят за руска окупация, станала според тях десет години преди това.
По нареждане на правителството държавната телевизия вече няколко пъти го излъчва в най-гледаното време, след вечерните новини.
.
ТА УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
България, няма обща граница с Канада, ако не знаете къде се намирате.
Българите ви избраха, да изпълнявате техните желания, а не да им казвате какво да правят и кого да обичат!
Тук намерихте подобните на вас – от Демократична България, върхушката на БСП, на ГЕРБ и на ДПС.
.
Качвайте се заедно с тях във файтона и да бием камшика…
С милиони долари да се бършете, пак ще личи.
България е чиста държава, няма място за вас.
.